Навигация

Интересно но факт

Аз съм туроператор.... имам дипломи по счетоводство, право, връзки с обществеността, маркетинг, бизнес администрация, компютърни науки, гражданско строителство, и суахили.

Аз съм туроператор.... Разбира се, че помня резервации, които сте направили преди шест години, въпреки че Вие не помните нищо свързано с тях и можете да кажете само, че са направени на човек с фамилия, която започва с Т.

Аз съм туроператор.... За мен не е проблем да Ви резервирам седем свързани апартамента за непушачи, с изглед към басейна с по две големи и четири походни легла във всеки от тях. И да разбира се, че е моя вината, че в хотела няма хеликоптерна площадка.

Аз съм туроператор.... и всички автобуси, които ползвам са с широката страна напряко на пътя, за да можете всички да сте на първата седалка.

Аз съм туроператор.... И разбира се, зная всички говорими езици на света (и няколко мъртви). Също така не се съмнявайте, че съм посетил всяка точка по света и каквото и да ви разказвам за дадено място - то е от лични впечатления. И накрая най-важното - дори да не знаете какво искате, бъдете сигурни, че ще го получите.

Аз съм туроператор... За мен е пределно ясно, че когато правите резервация за Петък, Вие всъщност имате предвид Събота.

Аз съм туроператор.... Аз имам всякаква информация, но все пак не мога да Ви кажа, защо в хотелската Ви сметка за 1989 година фигурира разход от 50 стотинки за телефонен разговор, след като Вие не сте длъжен и не трябва да плащате телефонни разговори.

Аз съм туроператор.... И да, аз лъжа, когато казвам, че няма свободни места на възможно най-ниска цена, по време на високия сезон в избрания от Вас хотел или превозно средство.

Аз съм туроператор... Самолета е на баща ми и винаги мога да го разтегна с още няколко седалки, за да можете да се качите и Вие! И за мен не е проблем да построя набързо още няколко стаи в хотела, който сте си избрали и за който няма вече места и този път, разбира се, няма да забравя и хеликоптерната площадка.

Аз съм туроператор.... За мен не е проблем да правя резервации за трима човека и да говоря на петнадесет телефона едновременно.

Аз съм туроператор.... И винаги съм наясно къде са най-добрите вегетариански, монголски и барбекю ресторанти във всички страни по света.

Аз съм туроператор.... Мога да Ви дам полезни съвети как да прекарате чудесно времето си във всички градове по света и то без да харчите никакви пари.

Аз съм туроператор.... И поемам пълната отговорност за качеството на храната в самолетите, задръстванията, световната финансова криза, природните бедствия, проблемите в страните от Северна Африка и т.н.

Аз съм туроператор... Никога не ми е неприятно когато прекарам няколко дни в изготвяне на оферта по зададен от Вас маршрут и след като Ви я предоставя чуя по телефона “Благодаря, но аз вече си го резервирах по интернет и спестих цели 30 лева” И абсолютно никога не злорадствам, когато след това се обадите от там за където сте тръгнали, да ми кажете, че са анулирали Вашата хотелска резервация или полет и се намирате на средата на нищото и просто няма как да се обадите на Вашия интернет доставчик да Ви помогне в този случаи.

Аз съм туроператор... Обичам, когато хората идват при мен в извън работно време и очакват да знам наизуст всички тарифи на полетите от Ню Йорк до Токио през Варшава, както и какво се е променило във всички хотели по света за идващия сезон.

Усмихвам се, съпричастен съм, съчувствам, пея, танцувам, правя кафе и Ви забавлявам винаги и по всяко време ..... Аз съм туроператор!

ВходРегистрирай се


Интересно

ВАЖНО:

Офисът на агенцията от 13.03.2020 работи само на дистанционен принцип!

За всички запитвания от ваша страна, ще може да се обръщате към нас само по имейл: office@nickym.com

 

ГАРАНТИРАНО най - добрите цени за Вашето пътуване !!!

...В ОЧАКВАНЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ НАМАЛЕНИЯ С ОТСТЪПКИ ДО 50%

ВСЯКА НОЩ от 00.00 часа до 10.00 часа до 31.12.19 - он лайн

за старта на тази кампания ще бъдете известени на вашия имейл адрес.

... а също така попитайте и за новите ни предложения за ПРОЛЕТ и ЕСЕН 2020... резервирайте!!!

Започнаха записванията по програми ПРОЛЕТ и ЛЯТО 2020г. !!!- Вижте, Проверете, Сравнете цени и се ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ !!!

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2020: Турция, Черна Гора и Гърция - о. Евия - ТОП Предложение!!!

ВЗЕМЕТЕ СИ ПОЧИВКА - Почивки 2020, Гърция - о. Евия и Черна Гора - всяка седмица отпътуване от м.Май  

Регистрирайте се

и станете "Клуб клиент" на Ники М и пътувайте с отстъпка !

Оторизация до 24 часа. 

Цените за резервации са валидни не само онлайн!