Навигация

Великден

Параметри на търсенето
Възрастни: Деца:

Великден Охрид

провежда се на: при минимум участници 35

Посрещнете най-големия  празник в християнския свят - Великден, в Охрид , града с 365 църкви с богатото историческо и културно наследство.


Ден 1
тръгване от СОФИЯ до Охрид 405

1 ден   Отпътуване от София за Охрид в 06:30ч. Пътуване по маршрут София - Гюешево - Национален парк Маврово. Ранния следобед пристигане в манастир "Св. Йоан Бигорски", известен с Иконостаса си - дело на Дебърската школа. Време за разглеждане на манастира. Следва посещение на Вевчани - столицата на хумора в Северна Македония, архитектурен резерват, живописно разположен в подножието на планината Ябланица. Свободно време в парка на Вевчанските извори. Отпътуване за Охрид. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

Ден 2
пътуване до Св. Наум 60

2 ден  Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод в Стария град на Охрид с разглеждане на: паметника на "Св. Св. Кирил и Методий", Рибарския площад, църквите: "Св.Николай Болнички", "Св. Богородица Болничка", "Св. София", "Св. Йоан Канео", "Св. Панталеймон", където се намират мощите на Св. Кл. Охридски, "Св. Богородица Перивлепта", "Св. Климент Охридски", Самуиловата крепост, Духовното училище, гроба на Григор Пърличев, Стария чинар и др.

По желание (срещу заплащане) екскурзия до: музея на водата в залива на костите, манастирския комплекс "Св. Наум", изворите на река Църни Дрим, Билянини извори, град Струга и скалната църква с. Калище. Връщане в хотела. Вечеря с музика на живо. Нощувка.

- Закуска. По желание /срещу допълнително заплащане/ целодневна екскурзия до: музея на водата в залива на костите, манастирския комплекс „Св. Наум”, изворите на река Църни Дрим и Билянини извори и възможност за обяд. Връщане в Охрид и свободно време за разглеждане на града по интереси. По желание - Македонска вечер в механата на хотел „Сончева Порта” както и посещение на празнична Великденска литургия. Нощувка.
3 ден/12.04/ – Закуска. По желание в 08.00 ч. отпътуване за Албания. Посещение на гр. Поградец и лятната резиденция на Енвер Ходжа. Свободно време за кратка почивка и продължение на пълната обиколка на Охридското езеро. Влизане в Македония и посещение на гр. Струга. Разглеждане на скалната църква „Св. Богородица”, центъра на града, изтичането на река Църни Дрим от Охридското езеро и къщата на братя Миладинови /отвън/. Връщане в Охрид. По желание късен великденски обяд в хотел „Сончева Порта”. Нощувка.Закуска. По желание /срещу допълнително заплащане/ целодневна екскурзия до: музея на водата в залива на костите, манастирския комплекс „Св. Наум”, изворите на река Църни Дрим и Билянини извори и възможност за обяд. Връщане в Охрид и свободно време за разглеждане на града по интереси. По желание - Македонска вечер в механата на хотел „Сончева Порта” както и посещение на празнична Великденска литургия. Нощувка.3 ден/12.04/ – Закуска. По желание в 08.00 ч. отпътуване за Албания. Посещение на гр. Поградец и лятната резиденция на Енвер Ходжа. Свободно време за кратка почивка и продължение на пълната обиколка на Охридското езеро. Влизане в Македония и посещение на гр. Струга. Разглеждане на скалната църква „Св. Богородица”, центъра на града, изтичането на река Църни Дрим от Охридското езеро и къщата на братя Миладинови /отвън/. Връщане в Охрид. По желание късен великденски обяд в хотел „Сончева Порта”. Нощувка.
Ден 3
пристигане в 75

3 ден – Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за Битоля. Пешеходна разходка и разглеждане на забележителностите на града: часовниковата кула - символа на града, Широк сокак, църквата "Св. Димитър" и др. Посещение на Кавадарци - един от най-хубавите градове в Северна Македония, разположен в централната част на страната, на двата бряга на река Луда Мара в долината Тиквеш, известна с лозята си и винопроизводството. Отпътуване за България.
Пристигане в София късно вечерта.

ЦЕНИТЕ СА ЗА СТАЯ / ПОМЕЩЕНИЕ - изберете как желаете да настаните 2 възрастни за всеки от дните или променете желания от Вас брой за настаняване по горе в " ПАРАМЕТРИ НА ТЪРСЕНЕТО ".

Ден 1 - Ден 2
Информация за хотела
KLIMETICA*** (2 нощувки) 435.00 лв
Цена за двама възрастни в двойна стая
  Двойна стая закуска и вечеря (една от които Празнична) 435.00 лв
Ден 3

изберете допълнителни опции:

Целодневна екскурзия до: музея на водата в залива на костите, манастирския комплекс „Св. Наум”, изворите на река Църни Дрим и Билянини извори и възможност за обяд.
Екскурзия до Св. Наум, Билянини извори.
Музика, танци и богато меню с включени напитки.
Македонска вечер
Традиционен Великденски обяд с чаша вино.
Празничен Великденски обяд
Екскурзия до Албания с посещение на - гр. Поградец, лятната резиденция на Енвер Ходжа и гр. Струга със разглеждане на скалната църква „Св. Богородица”, центъра на града, изтичането на река Църни Дрим от Охридското езеро и къщата на братя Миладинови /отвън/.
Екскурзия до Република Албания и гр. Струга
БОНУС предложение „4 в 1” четири мероприятия на символичната цена от 80 лв.
Допълнителни мероприятия "4 в 1"
Пътуването се осъществява с луксозни автобуси които са от най-висок клас предвиден за дълги пътувания. Автобусите са с много широко отстояние между седалките, както напред така и в страни. На разположение на туристите е работеща WC, мини бар с безплатни напитки включени в цената на транспорта (кафе, чай и минерална вода) в ограничено количество, климатик и аудио - видео система. Автобусите с които разполага агенцията са само за туристически пътувания и извършват тип пътуване "случаен превоз", не обслужват вътрешни и международни линии. Автобусите са в много добро състояние както в салона така и технически. По време на пътуването е абсолютно забранено внасянето и консумация на храна, както и големи разфасовки на безалкохолни напитки и вода.
Транспорт-информация

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

-         Транспорт с туристически автобус с работеща WC - климатик, аудио, видео, мини бар.   

-         2 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел; 

-         Екскурзоводска програма в Охрид, посещение на манастира „Св. Йоан Бигорски” ; 

-         Пътни и магистрални такси; 

 

ПАКЕТНАТА НЕ ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

- Медицинска застраховка за периода на пътуването;

- Екскурзии по желание и входните такси на посещаваните обекти към тях;

- Лични разходи;

 

Ники М ЕООД има застраховка по силата на член 42 от ЗТ в ЗАД "Евроинс", застрахователна полица

№ 03700100002062 с адрес гр. София, бул. "Хр. Колумб" №43. Удостоверение за Туроператор № 00801.

Заетост таблица


За всеки ден трябва да имате настанени 2 възрастни 0лв N/A
Цената не може да се изчисли поради някоя от следните причини:
- избрали сте период, в който хотела не работи
- избрали сте неподходяща комбинация от възрасти за настаняване в стаята
- запълнен капацитет на хотел/места за почивка

променете данните в търсачката, и опитайте отново

ВходРегистрирай се


Интересно

ВАЖНО:

Офисът на агенцията от 13.03.2020 работи само на дистанционен принцип!

За всички запитвания от ваша страна, ще може да се обръщате към нас само по имейл: office@nickym.com

 

ГАРАНТИРАНО най - добрите цени за Вашето пътуване !!!

...В ОЧАКВАНЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ НАМАЛЕНИЯ С ОТСТЪПКИ ДО 50%

ВСЯКА НОЩ от 00.00 часа до 10.00 часа до 31.12.19 - он лайн

за старта на тази кампания ще бъдете известени на вашия имейл адрес.

... а също така попитайте и за новите ни предложения за ПРОЛЕТ и ЕСЕН 2020... резервирайте!!!

Започнаха записванията по програми ПРОЛЕТ и ЛЯТО 2020г. !!!- Вижте, Проверете, Сравнете цени и се ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ !!!

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2020: Турция, Черна Гора и Гърция - о. Евия - ТОП Предложение!!!

ВЗЕМЕТЕ СИ ПОЧИВКА - Почивки 2020, Гърция - о. Евия и Черна Гора - всяка седмица отпътуване от м.Май  

Регистрирайте се

и станете "Клуб клиент" на Ники М и пътувайте с отстъпка !

Оторизация до 24 часа. 

Цените за резервации са валидни не само онлайн!