Навигация

За нас

Туристическа агенция “НИКИ–ЕMе туроператор, предлагащ най-разнообразни почивки и екскурзии за своите клиенти още от далечната 1992 година.

Дългогодишните ни традиции в областта на ваканционното обслужване ни определят като една от най-лоялните, отговорни и ндажедни фирми в бранша. На това разчитат не само нашите клиенти, а и нашите партньори, за да са сигурни, че избирайки нас ще получат великолепно обслужване от най-висок клас.

“НИКИ–ЕM” притежава лиценз за туроператор №00801, издаден от Министерството на Икономиката на България , който ни позволява предлагането на широк спектър от туристически услуги, както на националния, така и на международния пазар.

Освен национален лиценз, “НИКИ–ЕM” притежава и международен европейски лиценз за извършване на автобусни превози с №0853 издаден от Министерство на Транспорта. Благодарение на европейският ни лиценз, ние успешно съумяваме да бъдем страхотно гъвкави в създаването на свои собствени туристически продукти, които да бъдат изключително привлекателни по отношение на предлаганата услуга и нейната цена на българския туристически пазар.

"Светът е пред вас с нас!" - нашето мото, както и стремежът ни постоянно да подобряваме нашите услуги вече над 20 години са източникът на нашия успех и на усмивките по лицата на нашите доволни клиенти,

 

Дайте път на дългогодишният ни опит !!!

 

 


 

Любпитно  Любопитни факти.

ВходРегистрирай се


Интересно

НАМАЛЕНИЯ ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК  С ОТСТЪПКИ ДО 40%

от 10.30 часа на 22.11 до 17.00 часа на 29.11.20

... а също така попитайте и за новите ни предложения за ПРОЛЕТ и ЕСЕН 2020... резервирайте!!!

Започнаха записванията по програми ПРОЛЕТ и ЛЯТО 2020г. !!!- Вижте, Проверете, Сравнете цени и се ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ !!!

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2020: Турция, Черна Гора и Гърция - о. Евия - ТОП Предложение!!!

ОЧАКВАЙТЕ - Почивки 2020 Албания, Гърция - о. Евия и Черна Гора - всяка седмица отпътуване от м.Май  

Регистрирайте се

и станете "Клуб клиент" на Ники М и пътувайте с отстъпка !

Оторизация до 24 часа. 

Цените за резервации са валидни не само онлайн!